Friday 5 February 2010

PIB

La economía española cierra su séptimo trimestre en recesión.

España no salió de la recesión en 2009 y acumula ya siete trimestres con crecimiento negativo

España no supera la recesión en el cuarto trimestre y cae un 0,1%

España no supera la recesión y cae un 3,6% en el 2009



5 comments:

  1. En la noticia- la economía española cierra su séptimo trimestre en recesión, parla de que Espanya és l´únic país del G20 ( grup dels vint països mes rics) que està en recessió, es a dir, no crea riquesa, ja que porta ja 7 trimestres en aquesta situació, mentre que la economía mundial està ja recuperan-se. També parla de la millora en la inversió i consum i augment del paro, cosa que pareix contradictòria, però que s´explica amb la economía sumergida de les families i les endemnisacions per els despits .Per un altre costat empijora les rames productives de construcció, industria i sector agrari.S´ha produït un descens en el PIB desde el 4t trimestre en un 0,1%, a causa la caiguda en la producción en el sector industrial provocat per la caiguada en les vendes. Opine que Espanya esta fent bé els seus deures en economía implantant polítiques socials i tratant de arribar a acords amb tots els agents (sindicats i empresaris). El creiximent està previst per a la segona meitat del 2010.

    Paula Calvo

    ReplyDelete
  2. La noticia “La economía española cierra su séptimo trimestre en recesión” diu que España es l’únic del G20 en recessió en set trimestres. El PIB a disminuït en el quart trimestre del 2009 un 0.1% per la falta de construcció i pel augment del paro, però en canvi el consum i les inversions en bens d’equip senyala una milloria, que crec que s’ha produït per que la mentalitat del espanyol es viure al dia i ja que cobren les indemnitzacions del despit les han gastat. També diu que la tesa negativa de la resta de rames productives com la construcció, la industria i el sector agrari, i per fi la previsió de creixement de l’economia serà la segona meitat del 2010.

    Alba Insa Cabanes.

    ReplyDelete
  3. La noticia "la economia española cierra su séptimo trimestre en recesión" ens diu que Espanya es el únic del g-20 en recessió durant 7 trimestres.
    El consum i la inversió dona senyals de millora. A part el PIB ha patit un descens des del quart trimestre del 2009 d'un 0,1%. Açò significa que les famílies Espanyoles que estan en el paro i reben ingressos declarats tenen ingressos no declarats.
    El que mes crida l'atenció es que a augmentat el paro i en canvi les taxes del consum de les llars i de bens d'equips moderat han augmentat.
    També ha caigut la exportació, hi la taxa negativa de la resta de rames productives .
    Crec que a la previsió del creixement de la segona meitat del 2010 seran productius. (Sara Oltra)

    ReplyDelete
  4. En la noticia "la economia española cierra su séptimo trimestre en recesión" ens diu principalment qe Espanya és l'unic país del G-20 (grup dels 20 paisos més rics del món)en recessió en set trimestres.
    El P.I.B sufrix un descens del 0,1% causat per l'atur, la falta de construcció i la falta de producció en el sector industrial,pero també es produix una millora en el consum i en les inversions.
    L'empijorament més notable el trobem en la construcció,el sector agrari,la indústria i en l'exportació.
    En conclusió,pense que el creixement de l'economia es realitzarà al llarg de la segona meitat del 2010.
    PAULA SORIANO TOMÀS

    ReplyDelete
  5. toni rosen:
    la noticia de la vivienda ha caido un 12%. jo en mi punto de vista creo que España el principal comercio es la construción y esto qiiere decir que hasta que la construción y el precio de viviendas no suba,hasta entonces Epaña no saldra de la crisis que estamos sufriendo porque la contrucción abarca a muchas empresas y esto se notara en el paro,que mucha gente este sin trabao por eso hasta que los consumidores no compren viviendas estara situadada la crisis y con el muchas personas paradas.

    ReplyDelete