Sunday 7 February 2010

Empreses

Toyota despertó tarde de la pesadilla
El primer fabricante mundial de coches subestimó durante meses fallos mortales en varios modelos
BILL VLASIC (NYT) 07/02/2010

8 comments:

  1. Es evident que el problema dels coches de la marca Toyota que estan tinguent accidents no son les alfombrilles com s'ha dit sino un altre motiu(qui sap quin sera pero el que es segur es que es molt greu i que si no es soluciona, Toyota pedra tot el seu prestigi i el que es mes greu encara, mes gent morira per aixó) que com es tambe evident els amos de Toyota no ho diran perque aixo repercutiria en la seua produccio i per tant en els beneficis que s'hi puguen obtindre...

    ReplyDelete
  2. Es pot veurer com el problema del bloqueig dels acceleradors als cotxes es molt greu però bé, no es sap certament quin es el motiu.per uan part veiem com els directius de Toyota es poden amagar de dir realment el que pasa per no afectar als beneficis que produeixen els seus productes però jo crec que deurien de dir-ho perque val la pena tindrer content al client i que aquest veja que si ha tingut un problema, tu l'has solucionat en fi el que s'ha de fer al fi i al cap es tindrer content al client que, si ho pensem bé, aço també es marketing.

    ReplyDelete
  3. jo crec que realment no es problema que diuen, el de les alfonbrilles, si no, que no volen dir-ho perque això repercutiria en la venda del cotxes de la marca toyota i en tota la seua historia i prestigi; aleshores aço produïria un gran descens en els beneficis d'aquesta empresa.
    Aquest problema s'acabara esbrinant-se (encara que no ho diguen)tart o promte ja que la DGT voldrà asabentar-se del perqué dels accidents ocorreguts, i així penalitzar aquesta empressa, que acabarà solucionant aquest evident problema amb els cotxes per tal de contentar als compradors.

    Jonatan Balaguer Adrià

    ReplyDelete
  4. en el meu pareixer, aquest problema ocorregut a la empresa toyota, a pesar de la gran quantitat de accidents ocorreguts en diferens cotxes,la DGT no pararà fins a esbrinar el ocorres en la mecanica dels cotxes, hi ha que pensar que la empresa,(que vol amagar-ho) no ho podra fer indefinidament,amés que els compradors de toyota voldran asabentar-se del que hi passa als vehicles, i obtenir una solució per estar tranquils.

    tambe hi ha que pensar en la empresa, una gran empresa, amb una quantitat de treballadors importat, i una gran font de inversions i producció molt gran, afectaria de una forma " un poc considerable" a l'augment de l'atur i diferens conceqüencies més.

    Per a finalitzar, podria dir, que per part de empresa toyota, deurien procesar una sol·lució que siguera ràpida i eficas de cara al problema succes.

    Tomàs Ferrer Montell 1 Bat A

    ReplyDelete
  5. Esta clar que la culpa no es de les alfonbrilles,i no poden o no volen dir quin es el problema exacte (si es que el saben), perque repercutira en la venta de cotxes i disminuiran els seus beneficis.Més tard o més pronter se sabra quin és el problema per el cual a mort tanta gent, i per a poder solucionar els defectes d'aquest vehicles.

    ReplyDelete
  6. S'ha vist que el problema d'aquests coxes no són les alfombrilles tal i com l'empresa Toyota afirmava.Pense que ells si que sabran quin és el problema del coxe però no els convé reconeixer que alguns dels seus coxes són defectuosos i que han provocat algunes morts,ya que les seues vendes baixarien.Però crec que si desde un primer moment diuen la veritat i reconeixen els seus errors els clients no haveren perdut tota la confiança que tenien en ells,ja que com a humans es poden cometre errors i s'ha de saber reconeixer'ls..(encara que aquests errors no deurien de passar mai ja que està en perill la vida de moltes persones).Si desdes un primer moment haveren donat la cara i haveren parlat clar de quin és el problema no crec que la venda de coxes baixara tant,està clar que molta gent per por deixaria de comprar els seu productes,però hi ha gent que els donaria un vot de confiança.

    ReplyDelete
  7. carmen oltra:
    Es clar que la causa de tots aquest accidents no son les alfombrilles.L'empresa Toyota es la que sabrá quin n'es el problema que està ocorreguent, pero per tal de no perdre el seu prestigi no volen dir-ho. Pense que el millor que farien aquests es reconeixer i dir la veritat, perque per culpa d'aso els consumidors deixarán de comprar cotxes d'aquests, per por o bé per la desconfiança d'aquesta empresa.

    ReplyDelete
  8. Rebeca Soler:

    Es clar que alguns cotxes de la marca Toyota estan tinguent un problema greu en el acelerador del vehicle, per una part cal aclarir quins cotxes de la marca Toyota són, per tal de no preocupar a tots aquells membres que tinguen un Toyota. La direcció de la casa Toyota no a sabut gestionar aquest greu problema, ja que sempre hi ha posat excuses a l'hora de solucionar-lo. La direcció no troba el problema i per tant ens diu que aqusts fets són degut a les alfobrilles, descartant que puga ser la elecctrónica com molts usuaris pensen. En conclusió, si hui en día yo hem tinguera que comprar un cotxe es clar que no seria de la marca Toyota!

    ReplyDelete