Monday 22 February 2010

EMPRESES. INNOVACIÓ

Europastry, el pan congelado
La empresa logra liderar con un 40% el mercado comunitario de 'donuts' .

Laboreo por ordenador
Asaja Rioja informatiza la gestión de los empresarios agrarios

5 comments:

  1. En este article podem veure diverses coses relacionades amb el temari d'aquest any. Aquesta millora tecnologica es una d'eixes coses que ajuden a eixir d'aquest pou, degut q que aquestes millores suposes una inversió en innovació i aço es un del pasos a seguir.
    D'altra banda tenim la millora en el control de calitat perque aquest sistema informatizat controla millor les regades, les vegades que sa pulveritzat, etc i aço ens ajuda a obtindrer un millor producte, amb mes cualitat i també si despres hi ha algun problema podem contrastar perfectament les dates que tenim al ordinador i intentar solucionar el problema per tal de no enpitjorar la imatge, disminuir els beneficis, etc que al fi i al cap aço es marketing.

    ReplyDelete
  2. Paula Lorente Sarrió 2bat A27 February 2010 at 12:54

    En aquest article el que ens parla sobre el desenvolupament i la investigació de les empreses per a modernisar-se i per augmentar la seua comercialització.
    Les empreses per a ser mes competitives han tingut que invertir uns diners per a investigar sobre algun producte i també fer inversions per a modernitzar-se i intoduir noves tecnologies com per exemple el sistema d'ordenardos per així saber com esta les terres.
    En fi les empreses tene que invertir diners per així no quedar-se endarrerides a la competencia i ser mes cometents i també per a tenir la oportunitat d' introduir-se en altres mercats per així augmentar els seus beneficis eu en conclusión es el que volen tots augmentrar el benificis.

    ReplyDelete
  3. Alejandro Ventura27 February 2010 at 13:39

    Aques article tan interesant pot ser molt sucos i amb molts temes d’interes sols si sabem exprimirlo be. S’ens explica com Pere Gallés amb el seu afan per investigar i trobar nous productes de calitat i amb mes ventatjes per a els panaders i consumidors,es a dir, un producte diferent i que oferisca mes serveis que el de la competencia, va viatjar a una fira de França el 1983. Alli va troba un pa diferent que despres de desarrollarlo una volta a Espanya investigant va aconsegir un producte nou i amb moltes ventatges. A mes de la calitat, aquest es facil d’almaçenar, transportar i d’utilitazar perque en 10 min es prepara, i una cosa que li agrada molt sentir a la gent es que no te ni conservants quimics ni grasa.

    Amb un producte tan diferent i amb tot el que ens oferix han aconseguit pujar notablement les seves vendes. Pero aço no havera pogut portarse a terme si abans no s’havera invertit fortament en investigacio ni mes ni menys que la friolera de 12 milions d’euros.

    A mes aquest producte es distribueix per nombrosos llocs com supermercats, panaderies, trens, franquicies…i esta obert a tot el mon exportanse a mes de trenta paisos de tots els continents com pot ser Corea del Sur, EEUU o França entre altres.

    S’ofereix una gran oferta variada com pot ser pa, masa, bolleria congelada. Pero tambe tenen productes estrela en els cuals inverteixen i innoven mes, 20 milions d’euros, com pot ser el pa Gran Reserva o el Dots que es molt similar al donut tradicional.

    Aleshores podem observar clarament que invertint en I+D i obrinse a nous mercarts sense por pero si amb coneixement, oferint productes variats i de maxima calitat podem arribar a aumentar els postres beneficis notablement.

    ReplyDelete
  4. Alejandro Ventura27 February 2010 at 14:25

    Laboreo por ordenador.

    Com en totes les coses, aço, segons com ho mirem i per al meu criteri pot tindre els seus avantages pero crec que tambe pot oferinos alguns inconvernients

    Per una banda els agricultors podran gestionar millor el seu traball i la seua explotacio recollint dades de la seua activitat com la epoca de sembra, el tipus de semilla, abons, fitosanitaris, regs… i contrastantles amb altres i aixi millorar de forma eficaç allo sobre el que estan treballant. A mes en cualsevol momento i a traves del servidor central al agricultor pot justificar la seua explotacio front a l’administracio a efectes d’ajudes i front a les empreses que adquerixen els seus productes agricoles i ganaders.

    Pero per altra banda, els competidors, al igual que els clients que adquireixen els productes, poden observar les dades dels altres i copiar el sistema que utilitzen ells aixi fent aumentar la competencia i produint perdues a l’altra empresa.

    Jo pense que el millor es blindar el sistema de produccio de cada empresa i tot allo que utilitzen que estiga amb el maxim secret. sols informant del que siga necesari a qui ho demane pero mai desvelanto tot, al igual que fa Cocacola.

    ReplyDelete
  5. Àngel Fernàndez28 February 2010 at 21:04

    el que diu Alejandro pot ser important, ja que amb la millora de la informatització els agricultors i ramaders, poden controlar les seves produccions, i comparant-les amb altres, poden millorar-les. Però si tots començen a comparar i adquirir les dades dels altres, els productes adquiriràn el mateix valor i tindràn pot ser les mateixes característiques, el que deurien de fer com diu el nostre Ventura, es protegir els seus programes.

    ReplyDelete