Thursday 25 February 2010

CRISI. SOLUCIONS

¿Unos nuevos Pactos de La Moncloa?
FRANCESC GRANELL
Se inicia hoy la búsqueda de acuerdos políticos contra la crisis. Sin embargo, no se trata de hacer lo mismo que en 1977. Amén de políticamente imposible, no es necesario. Ya estamos en la UE y en el euro

2 comments:

  1. Alejandro Ventura27 February 2010 at 12:18

    Aquest article de El País.com escrit per Francesc Granell, un personalitat ilustre amb temes economics, ens conta que s’ha organitzat una reunio amb els objectius d’agilitzar el flux de crédit des de el sistema finançer a les empreses, activar politiques Industrials en busca de nous ninxols de treball, un pla d’austeritat i l’aument de la competivitat. Jo em pregunte, perque no s’ha organitzat esta reunio abans? Que tenim que esperar? Que la setmana que ve cuan isquen les noves estadistiques de l’atur veiem com continúen pujant? Vinga va per favor! Que tots isos numeros son persones que tenen una vida, familia, fills que alimentar i hipoteques per pagar i cada volta hi han mes. I a la gent esta nosaltres els pagem amb els nostres impostos per a que sols fagen que discutir com si foren xiquets i no aplegar a ningun pacte. Ara despres de mes de dos anys en crisi fan una reunio? Planteganse aquests objectius? Aço es deplorable! Pues si es el que Emilio ens diu tots els dies a clase! Que la clau esta en aquestes coses. A mes de innovar i oferir serveis diferents que el competidor.
    Jo crec que aquesta reunio que es fa amb una oposicio a la que sempre critica,sols s’ha fet per a vore si es podra agafar alguna idea de la oposicio i ferla d’ells ja que el govern pareix estar en punt mort o marxa arrere i estic segur que la oposicio va a portarli la contraria en tot. Perque isa es l’altra, tenim una oposicio que no disa ni treballar, que de vegades tedeix sols a escandalitzar a la poblacio amb les queixes a un govern que cada volta pareix que se li fa molt gran el problema que te damunt la taula i encara no sap com agafar al bou de les banyes. Pero vamos esque jo a voltes pense isa expresio tan valenciana que diu:
    Che! Pa que!?
    Enserio Che! Pa que!? Pa que una reunio ara a estes altures? Pa que!?el que es te que fer es governar ja que qui governa es el govern i no la oposicio. I si no li pareix correcte a la oposico les decisions preses per el govern dona igual! Si van a criticar de totes formes i vamos el govern sempre tindra a la sexta i a tve per a suavitzar els temes i fer mirar a la poblacio cap a un altre costat. Hi han coses que no canvien, i jo no m’imagine a esta gent aplegant a un pacte ni com el del 1977 ni com el de jo soc cara i tu eres creu. Tampoc m’imagine a un govern que hui diu que va a fer una cosa i dema diu que no, que puga aplegar a alguna mesura per a traurens del clot.
    Per desgracia tinc la impresio de vore a Grecia cada volta mes prop en l’horitzo. Ja no hi han politics com abans, els de hui en dia no son gens sensats i sols miren per els seus interesos i no pensen en la societat que es per a la que treballen. I aixi acabaran afonantnos a tots.

    ReplyDelete
  2. Àngel Fernàndez28 February 2010 at 20:54

    Despres de dos anys, es donen conter que tenen l´aigua al coll... pareix mentida!! i estos son les persones que nosaltres votem per a que ens dirigisquen i ens representen al mon?? El unic que volen es plenar-se ells les butxaques i dur-se la contraria mutuament!! mentre l´atur augmenta quasi dia a dia, i les families noo poden aplegar a final del mes!!!!! a este pas serem els últims en ixir de la crisi, i els polítics continuaran amb 900 € declarats... POCA VERGOÑA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete