Monday 22 February 2010

Crisi Europea

El caballo de Troya de Europa
BARRY EICHENGREEN 21/02/2010, versió anglesa en Economics2

2 comments:

  1. Bé, crec que per a poder crear esta unio monetaria que Eichengreen ens nombra necesitarien igualar tots les coses pel que fa al tema economic pera poder tindrer tots els mateixos advantatges y desadvantatges.
    Partint d'açi crec que en uns anys pot ser decades tornariem a la mateixa situacio, es a dir, crec que aso poc solucionaria perque tots deuriem fer com alemanya tot net i poco economia sumergida que es un del causant de tot aço.I pel que fa a Alemanya es logic que al final es cansen perque encara que com diu l'autor de la notica, hagen partit en ventaga a partir del euro ells fan les coses be i tenen un grandissim superabit i gent com els espanyols ho fem malament i despres tenen que vindrer ells a traurer les castantes del foc, crec que tenen tota la raó.

    ReplyDelete
  2. El problema és que per a crear la unio monetaria que plantetja Eichegreen els paisos que la formen haurien de fer font le seves propies normes primer,i despres ,han de confiar en els altres i veure que tots busquen els mateixos fins,peró,per a fer-ho han de superar les diferencies que existeixen entre ells i no sols les economiques,es a dir,la unio ha de ser més que economica i veure que a mes de les nacionalitats el que volem es que Europa funcione,perque si un falla propicia la caiguda de tots.Per aixo crec que en moments de dificultat els paisos forts han de ajudar els mes devils i aquestos han d'aceptar les condicions imposades.

    ReplyDelete