Friday 21 May 2010

SELECTIVITAT

Educación confirma el retraso de un día en la selectividad para evitar la huelga de funcionarios

4 comments:

  1. Angel Fernandez22 May 2010 at 00:32

    Aquest canvi a sigut provocat per una baga del funcionariat, com a consequencia de les actuacions polítiques del govern front a la crisi que estem patint.. com per exemple el 5% que sa restat als salaris dels funcionaris. Aquesta baga a afectat als alumnes que es presenten a selectiu aquest curs, ja que en un principi eren en 4 dies, pero ara son en 3, desde el meu punt de vista, no es un canvi molt greu, ja que els darrers anys, el selectiu sempre era convocat durant tres dies.. i ara a més, tens l´opció de fer nomes les proves de cinc asignatures... pero cadasxú te un pensament diferent i pertant opinio distinta.

    ReplyDelete
  2. Aquest text ens parla sobre el canvi que s'ha produit en la durada del selectiu i del seu començament, el selectiu començava el dia 8 i acabava el dia 11, xro degut a la vaga de funcionaris promoguda el dia 8 pel rebaixament del sou al 5% per el gobern, el dia de començament del selectiu sera un dia mes tard i acabara el mateix dia, retallant aixi un dia. Aquest canvi hi ha comportat varies opinions ja que hi ha alumnes els cuals pensen que els agobiaran tants examens en un mateix dia, jo crec que aquest canvi no es greu ja que abans el selectiu es realizava en 3 dies i no ha pasat res. En definitiva, aquest canvi no creara molts problemes en la realitzacio del selectiu.

    *** ELOY SOLER ***

    ReplyDelete
  3. silvia castellanos25 May 2010 at 22:33

    se que els funcionaris tenen que fer vaga perque lis abaixen el sou y tambe entenc ke ho faxen un dia on mes tenen que treballar. pero no se donen conter els funcionaris que estem en crisis y que al gover d'españa li ve gran el poder?¿
    yo pense que si que tindrien que abaixar els sous, preo despres tornarlos a pujar, encara que aixo siga un somni lluñà. alguns paisos estan llevant els coches oficials del govern y nosaltres tinguem 2.300 coches!
    aaaaa y una altra cosa important es que els sueldos permanents que se donen despres de ser president o algo que tinga que vorer en aixo tindrien que llevarlos ,ya qe son superiors als 23.000 euros al añ!
    pero perque no lis abaixen el sueldo als de correus?¿

    ReplyDelete
  4. aquest text ens parla sobre els canvis ke s'ha fet al selectiu a causa de la vaga dels funcionaris, pareix ser q no es un gran canvi, ja q tots els anys darrers el selectiu s'ha fet en 3 dies. pero jo crec q si ha afectat a prou gent ja q ara ke ja estaven els horaris posats i al cambiar-ho per la vaga, hi ha gent que tenen 4 examens forts un dia i uno tan sols un altre dia.
    em pareix be ques els funcionaris es manifesten per allò q volen(q no els baixen el sou) com faria qualsevol si estagueren en el mateix cas) pero pense ke no van a aconseguir res, i que aixina i tot tenen molts altres dies per a poder fer eixa vaga i no fer ara a ultima hora aquests canvis.

    AMANDA LLOPIS

    ReplyDelete