Sunday 23 May 2010

Empreses

El jamón ibérico, rumbo a Japón
Iberselec apuesta por introducir el producto en la dieta nipona

Rock in Rio desafía a la crisis
El festival invertirá este año 27 millones de euros, tres menos que en 2008

El fútbol no salvará a Sudáfrica
El impacto del campeonato mundial en la economía del país anfitrión será limitado

2 comments:

  1. El text de ''El futbol no salvará a Sudafrica el que be a dir es que l'impacte del mudial en aquests paisos no será com es prevenia abans de la crisis i que el gasto public per a albergar aquest event ya está fet, dos per ami no es tot negre en aquest cas i per al autor del text en cert punt tampoc degut a ques si, s'han gastat molts dineres i no van a rebre tot el que s'esperaven peró obtindran un 0'5% del PIB soles en aquestes dates i si la creixcuda de l'any está cifrada en un 3% tenim que vorer que en un mes s'arreplega molta part d'aquesta cantitat. Per un altre lloc també hi ha que veurer que aquest mundial a costat diners peró gran part d'aquests han anat a la població sud-africana com es el cas dels obrers i tenint en cmpte les cifres de parats del pais crec que al fi i al cap es una bona inversió.

    ReplyDelete
  2. ROCK IN RIO

    En aquest text es tracta el festival mediatic de Rock in Rio,un festival que, deixant a banda la seua despessa,dona un gran nombre de llocs de treball,ja siga de forma directa o de forma indirecta.
    Tot seguit,la despessa de 27 milions segons ens explica l'empresari brasileny,esta resolta de forma que en la societat no recau ningun impost ni ninguna despessa economica,es a dir,tota la inversio que costa aquest festival esta rentabilitzada amb els sponsors i amb les entrades.
    A continuacio,la meua opinio respecte a tot aquest festival de masses es positiva,ja que,en aquests temps de crisi la societat es sent atraguda per tota aquesta trama tant musical com de diversio.
    En general,tots els festivals de repercusio mundial aporten molts llocs de treball i tambe donen una informacio a l'exterior,una tipus de publicitat,que pot afavorir al turisme en la ciutat en la que es faja,etc.
    Finalment,jo pense que totes les accions culturals,totes les actuacions,totes les activitats de caire musical,etc provoquen en la societat una resposta la qual repercutix de forma positiva en les ganancies economiques a causa dels multitudinaris llocs de treball de forma directa i indirecta i que provoquen una reaccio en cadena de beneficis,ja que, posant per exemple les diferents carreres de motocicletes a cheste provoquen que tots els restaurants,les tendes,els comerços obtinguem molts mes beneficis del que obtindrien un dia qualsevol.

    Josep Saez Giner

    ReplyDelete