Thursday 20 May 2010

CRISI


2 comments:

  1. aquest augment del 0,1 en el PIB es una bona noticia,pero no s'han de tirar coets perque encara queda per a que la crisi arribe a la seua fi.El PIB s'ha vist augmentat gracies al creixement del consum,que és el que mou l'economia capitalista,segons MªJesus fernandez la falta de consum fou el que impedí que Espanya eixira de la recesió el 2009.Aço és cert ,pero el consum es veu afectat per l'alta tasa d'atur ja que la gent que no te feina no pot consumir,A més la retallada de sou proposta pel govern baixara encara mes la capacitat de consum de les families el que pot provocar que aquest augment del PIB siga nomes un miratge perque el que s'ha de fer es incitar al consum per que com a dit Mªjesus fernandez fou el baix consumel que impedi que el PIB i l'increment d'aquest pot ser el que ens traga de la crisi.

    ReplyDelete
  2. En aquest text parla que ha augmentat el consum,aleshores l'economia creix un 0.1%. Encara que el treball ha disminuit el 3.6%.
    Segons l'INE l'acivitat està en la corda fluixa ja que 652000 llocs de treball han desaparegut.
    El consum en les llars ha tigut una caiguda interaual del 0.6% pero ara està creixent.
    També les inversions en bens d'equip a patit una caiguda intranual encara que la que disminuex de forma drástica és la construcció.
    L'economia espanyola va començar la recessió en 2008 a causa de dos trimestres suguits en negatiu.

    Conclusió: Aleshores hi han molts aspectes positius en l'economia espanyola peró encara queda per eixir de la crisi, ja que hi han molts sector afectats.
    A més encara queda per veure que és el que passarà despres de realitzar aquestes últimes reformes per el govern de Zapatero.

    ELADIA CERDÀ CHÀFER.

    ReplyDelete