Monday 21 February 2011

RUMASA, Again

ELS COMPTES DE LA NOVA RUMASA

La deuda triplica al patrimonio neto en las grandes firmas de Nueva Rumasa

Nuevo ascenso y caída del carismático empresario

Rumasa, repetición de la jugada

¿Cobrarán los inversores de Nueva Rumasa?

7 comments:

  1. joan penades soler25 February 2011 at 11:28

    Gran cas.....pareix mentira que la gent torne a caure.Despres del que va pasar l'ultima vegada, el senyor Ruiz Mateos, llanaça al mercat una serie de pagares amb una inversio inicial superior a 50.000€, amb un 8% de rendiment i sense pasar per cap organisme ni comissio de valors.
    Al no tindre cap control aquests pagares, no se sap a on aniran a pagar. I resulta que son utilitzats per a pagar deudes anteriors.

    Pobre el que haja participat en aquest negoci...
    tot i aixo no es tan dificil caure, simplement es pot mirar el cas de Madoff

    ReplyDelete
  2. que es torne a repetir el que va passar en rumasa,x temps despres per el mateix home es preocupant,el govern deuria de prende mesures.no hi ha dret ,que els treballadors no cobren, per els actes que realitzen malament els seus fejes.
    josee ortiz

    ReplyDelete
  3. alberto segarra sanz 2bat-a
    Altra vegada.El señor Ruiz Mateos ha fet la mateixa jugada que fa uns anys.Llançà al mercat una inversió superior a 50.000€,amb un 8% de rendiment i sense passar per cap organisme ni comissio de valor.De qui es la culpa? yo pense que de tot el sector de l´economia i de l´estat que no han sigut capaço de crear un organisme que previnga que ^empresaris^ com aquestos fagen aquest tipus de jugades, i en part també es culpa dels inversor que malgrat veure le bones condicions inicial que hi haven per invertir hagueren tingut que informarse primer del lloc on invertient i de qui manava en aquest lloc.Un altra cosa que hem pareix molt greu es que els bancs concedeixquens prestecs a estes empreses que ben bé es sap que no tenen ningun tipus de liquiditat.Per fets com aquests estem inmersos en la crisis actual.En definitiva que Rumasa ha acabat en un deute superior al valor del patrimoni que té i a més els seus inversors no voran un euro.

    ReplyDelete
  4. No es pot permitir que el Señor Ruiz-Mateos torne a fer amb Nueva Rumasa el que va fer amb rumasa, perque si una empresa es fonamenta sobre mentires i deutes, per a aparentar el que no és, sols pot acabar amb l'empresonament de l'empresari i gestors d'aquesta empresa, perque el que han fet es estafar. Ara emiteixen el deute, que triplica el seu patrimoni declarat que a veure de quines xifres et pots fiar vistos els antecedents,emiteixen un deute perque les empreses que estan dins d'aquesta son empreses en crisi. Des del meu punt de vista un empresari que ha comés aquestos fraus econòmics, si monta un altra empresa deu d'estar molt més controlat per que sino sols fa que empijorar la situació de l'empresari i tot el que l'envolta.

    ReplyDelete
  5. Josep Úbeda Navarro 1bat

    El senyor Ruiz Mateos llança al mercat, amb la creació de Nueva Rumasa, una sèrie de pagarés amb una inversió inicial de 50.000€, amb un 8% de rendiment. Quan en realitat els bancs donen un 4,5%.
    Aquest pagarés no se sap on anirán a parar, lo més probable es que siguen utilitzats per a pagar deudes anteriors. Açò deixa al descubert als acreedors que hajen participat en aquest negoci temptats per l'alta rendibilitat.
    Tot acò es pot considerar com una estafa, perque no poden recuperar el capital, com en l'anterior Rumasa

    ReplyDelete
  6. bueno; com tots han dit, el que ha pasat en NuevaRumasa es vergonyos. quanta gent hi haura sense cobrar per culpa d'ells. el exemple més clar són els futbolistes del Rayo Vallecano, que fa temps que no cobren. i Tot per culpa de el senyor ruiz mateos; i ara voldra que continuen treballant amb lescusa de traure el Holding avant i no deixar-los en paro. en fi... espere que els jugadors del Rayo i els treballadors de les marques de nueva rumasa tinguen sort.... VAMOS RAYITO!!!

    ReplyDelete
  7. eva perez 1º bat
    aquest tema podriem definirlo com una estafa, perque els jefes sabriem com anava el tema, i tambe supose, que vom acabaria. Per aixo, la gent que va ficar diners en la seua empresa, es senten engañats.
    Al cap i a la fi, la conclusio de tot aso caldria dir que el jefe de nueva rumasa va disposar de diners, que en realitat, no tenia despres per a liquidar deutes. I aixo a aplegat a la idea de que els inversors es queden sense cobrar, i nueva rumasa, endeutada.

    ReplyDelete