Friday 29 April 2011

ATUR. EPA

El paro alcanza un nuevo máximo con 4,9 millones de personas

La peor cifra en diez titulares

El desempleo aumenta en 213.500 personas y roza los cinco millones

La Comunitat roza los 600.000 parados y la tasa supera el 24%


3 comments:

  1. El desempleo aumenta en 213.500 personas y roza los cinco millones


    El nombre de parats a pujat a 213.500 persones en els tres primers mesos d´aquest any, per lo tant la taxa de desocupació a augmentat un 21,29%.
    El total de persones sense treball es de 4.910.200 persones lo que puposa 297.400 persones mes sense treball que fa un any. Des de 1997 no vegem aquestes cifres tan altes de parats.
    A mes el primer trimestre han tornat a destruir empleo al caure l'ocupació en 256.500 llocs de treball (-1,39%), situant-se el número d'ocupats en 18.151.700 persones y ademes podem observar que afecta mes als homens que a les dones.
    El paro a augmentat en algunes comunitats com: Navarra (16,76%), Baleares (12%), Aragón (11,79%) y Galicia (11,32%) increments entre 16% y el 11%. Per el contrari el paro a abaixat en Madrid (3,68%), La Rioja (1,33%), Canarias (0,63%) y la ciutat autónoma de Melilla (6,45%).
    En la meua opinio crec que cada vegada anem a pitjor ja que la taxa de desocupacio cada vegada augmenta mes. Pense que els politics durien de disarse de reunions que no duen a cap lloc i deurien de posar solucio a aquesta crisi que no sols ens esta afectant a nosaltres sino tambe esta afectant a la majoria de Europa.

    Sandra sanchis egea
    2BAT A

    ReplyDelete
  2. Alberto segarra sanz 2bat-A

    El desempleo en Espanya a aumentat en els tres primers mesos d´aquest any en 213.500 persones.Actualment es situa en unes cifres històriques,cuasi 5 milions de parat,un 21,29%.
    La mala noticia es que el primer trimestre d´aquest any s´ha tornat a ha destruir treball al caure l´ocupació en 256.500 llocs de treball el qu ens indica que les polítiques econòmiques adptades per l´estat no estan tenint ningún efecte.
    El paro ha baixat en diverses comunitats i ha pujant en unes altres ,una dada significativa que ens fa veure la diferent acceptació per part de les economies comunitaries de les nove reformes,perè crec que aixó no es una dada importat ja que si les mesures adoptades hagueren sigut les correctes l´economia nacional milloraria i es crearin més llocs de treball cosa que no succeeix.Pense que acesta crisis hui dia no te solució sempre que els encarregat de dur´la a terme siguen uns incompetents i també mentre l´oposició al gover segueixca centranse en fer major la escavexina critican al gover en mes de proposar reformes que donen un altra perspectiva de millora.El que mes mal hem sap es que a ells no els afecta la crisi mentre que a nosaltres si i mentre nosaltres ens calfem el cap per superar el dia a dia ells es dediquen a estropejar encara mes la situació económica del nostre pais

    ReplyDelete
  3. Paula Soriano Tomàs27 May 2011 at 18:50

    Crisi,crisi i més crisi.
    Noves dades sobre la desocupació apareixen a dia de hui i aquestes estan ja quasi tocant la màxima establerta fins ara.
    En Espanya som ja quasi 5 milions de parats i mentre en la majoria de comunitats seguix pujant la taxa, en altres disminuix, fet que ens fa comprovar com "actuen" els diferents governs de les comunitats front a les noves reformes imposades.
    En Espanya, la taxa d'atur està en un 21,29% mentre que en altres paisos com Alemanya,que es la gran vencedora d'aquesta crisis, està en un 7,1%. Amb aquest fet podem comprobar la eficiència dels politics alemanys envers dels espanyols.
    Pense que el nostre govern no es el culpable de tot ja que part de la culpa es de l'oposició, que es centra més en posar-se en contra de les reformes elegides pel govern que en intentar solucionar la crisi.
    Si deveres volgueren centrar-se en la crisi, tots junts (oposició i govern) podrien agafar mes mesures i més positives per als espanyols.
    A dia de hui, aquesta crisi està molt estancada i cada dia va a pijor deixant-nos aixi més lluny el sabor de la recuperació econòmica.

    ReplyDelete