Tuesday 17 November 2009

Recursos Escassos

Avui ha estat alliberat el pesquer espanyol? Alakrane en aigües de l'Índic, Tots els informatius han estat ocupant-se d'aquest incident profusament al llarg del mes i mig que ha durat el segrest, la línia informativa en gairebé tots els casos ha estat la mateixa i oficial, aquí teniu una visió diferent del succés. Recordeu allò que estudiàvem a la primera unitat didàctica de recursos escassos i cost d'oportunit.

Almadraba
MANUEL VICENT

2 comments:

  1. Aixo es una vergonya,els pobres somalis no tenen per a menjar i el que tenen els ho llevem.A mes alguns vaixells tenen la cara de pescar amb banderes extrangeres i demanar ajuda al govern.El portar mercenaris als vaixells nomes portara problemes,com el augment de conflictes i tirotejos,ja que aquestos mercenaris no dubtaran en disaprar.

    Cal que deixem en pau a aquestes persones i reflexionem sobre la sobreexplotacio que em dut a terme en les nostres mars.

    ReplyDelete
  2. toni pastor: estic d'acord amb el meu amic joan que els pobres somalis no tngen cuasi menjar per endur-se a la boca i damunt de lo poc que tenen sels endugen.

    ReplyDelete