Sunday 8 November 2009

KRUGMAN

Bueno, pero insuficiente.
PAUL KRUGMAN
Versió anglesa en Econmics2

4 comments:

  1. ja que tas posat tan pesat posare un comentari,jaja.
    Es curios com en un pais tan desenvolupat i un lider mundial, encara estiguen preguntant-se si donar mes força al estat.
    Per a mi la unica forma de eixir d'aquesta crisi completament i evitar-ne de futures, es "remodelar" el sistema capitalista o crear-ne un de nou

    ReplyDelete
  2. aii joan!!tas asustat en classe eh?jajja bueno doncs jo tambe vaig a per lo menys intentar comentar el que puga de lo que me enterat...Krugman ens parla sobre la llei de Recuperacio, sense la qual el govern estadounidense no hauria pogut eixir del gran decliv cap al que anava sense frenos. Aquesta llei a fet posible frenar la recessió, encara que, no es suficient perque d'aqueta manera tardarien mes de 10 anys en eixir del "clot". Aleshores, es deu fer algo més que això perquè sinò una potencia tan important com aquesta perdria tot el seu poder....be supose que he entes be el text aixina que en conclussió crec que si els ciutadans i el govern dels Estats Units col·laboren juntament podran aconseguir grans beneficis i per tant, eixir de la crisis!!

    ReplyDelete
  3. emilioooo!! asi tens el meu comentari.. jeje
    weno io crec que aquestes lleis ajuden a frenar la brusca caiguda economica que actualment estem vivint pero no obstant crec que encara keda molt de esforç i treball per poder eixir daquesta crisi k actualmen esta afectant a les nostre families. Tambe crec que aquestes lleis solament el que fan es parar aquessta brusca caiguda de leconomia pero per el contrari no es plantejen aplicar lleis per modificar el sistema capitalista en el cual actualment estem vivint i que potser aso en donaria uns millors resultats i de segur que no cauriem en aquestes crisis cicliques que tan afecta als nostres pobles i que tanta por ens dona a les nostres families.

    ReplyDelete
  4. Yo opine que tot aço esta molt be, molta llei per a eixir de la crisis etc... Pero no es tot aixo jo crec que ara ya que estem dins d'una crisis molt important no sols tenim que eixir d'ella sino que tambe modificar el nostre sistema capitalista (que com tots sabem ell soles produeix aquestes crisis) per tal de que en cas que tonem a patir una crisi economica (que seria algo normal) no tinga aquestes magnituts. Es a dir remodelar el nostre sistema per tal de no tornar a caure en aquest gran ''embolic'' en el que estem clavats.

    ReplyDelete