Tuesday 10 November 2009

Déficit Presupostari

Bruselas dará a España hasta 2013 para reducir el déficit al 3% del PIB

La credibilidad del plan de ajuste del Gobierno y la fragilidad de la economía impulsan a la Comisión a ampliar un año el plazo para enderezar las cuentas.


Salgado cree que el ajuste del déficit será 'gradual' con el nuevo plazo


España, Alemania y Francia tendrán un año más, hasta 2013, para rebajarlo hasta el límite del 3%

6 comments:

  1. Era logic o d' esperar que la UE concedira un marge a aquestos paisos, ja que aquestos, degut a la crisi , han tingut que augmentar la despesa publica per a intentar reduir l' impacte que a provocat la disminucio de inversio privada.
    Jo crec que aquest periode d'un any esquedara molt curt per a Espanya, donat que encara no tenim simptomes de millora economica, que el paro va en augment...........respecte a altres paissos com Alemanya amb un govern economicament molt mes fort que el nostre.

    ReplyDelete
  2. Estic amb joan era logic aço ja que hi han paisos com alemanya qu emes o menys ho poden cumplir pero altres com Espanya que evidentment no, i pense que tingent en compte que a Espanya tindrem un 9'3 crec en 2001 em pareix un poc dificil encara que al 2013 estem en l'umbral del 3%.

    ReplyDelete
  3. Aquest any que la UE a donat de temps per a que els paisos que haguen superat el llimit del 3% puguen reduir-lo, em pareix eficaç pero insuficient perque es quasi impossible que en un marge de temps tan reduit i al ritme que Espanya esta intentant eixir de la crisis, pugam aconseguir-ho tant facilment. Ara be, crec que si que hi hauran paisos que ho podran aconseguir inclus amb una proporcio de temps mes reduida que el propi any que han establit. Doncs ara, cal pensar en conjunt i per aixo, pel propi benestar de tots els paisos crec que aquest marge temporal hauria de ser incrementat als 2 anys o inclús mes, la qual cosa afavoriria tant als paisos afectats com a la UE!

    ReplyDelete
  4. Aquesta proposta de la unio europea em pareix correcta per tal de que els paisos pugen tratar de baixar el deficit, pero crec que aquesta proposta de la unio europea no es cumplira en la majoria de paisos, com es en el cas de espanya, que no mostra ningun simptoma de millora economica i que potser siga un dels paisos que mes li coste eixir daquesta crisi per aixo crec que la unio europea hauria dampliar aquest plaç donat a tots els paisos que la integren i aixi tratar de ajudar en certa manera la recuperacio dels paisos que mes els costara de eixir i que mes la necesiten.

    ReplyDelete
  5. silvia castellanos ubeda10 November 2009 at 17:28

    crec que españa esta milloran encara que poquet a pokquet ademes que el que el deficit public augmente significa que el govern esta invertint en la millora del pais!

    ReplyDelete
  6. Es normal que es done mes temps a aquestos paissos ja que les previsions deien que no arribarien a l'umbral del 3% dins de l'anterior plaç pero fins i tot aixi pense que espanya ho tindra complicat de totes maneres es bo que als paissos que estan fent esforços per eixir de la crisi encara que no funcionen com s'esperava s'els done un major marge de temps per a poder fer que la receció desaparega

    ReplyDelete