Wednesday 4 November 2009

NOVA FISCALITAT

Asamblea extraordinaria de la Liga para analizar la nueva ley fiscal a los futbolistas.
La Liga estudiará si convoca una huelga tras la revocación de la "ley Beckham"

Alonso arremete contra la Liga por amenazar con una huelga
Salgado defiende la subida de impuestos a los extranjeros que ganen más de 600.000 euros y dice que no estaba destinada a los deportistas de élite.

El embrujo de Beckham

José Ramón Solano,Jefe de Inspección de la Agencia Tributaria

¿Es justo que Ronaldo pague menos que tú?
La reforma de la 'ley Beckham' impedirá que a un 'galáctico' se le retenga igual que a un 'mileurista' en la declaración de la renta - Las quejas de los futbolistas de élite no se han hecho esperar
LUCÍA ABELLÁN 08/11/2009

14 comments:

  1. clar que si que tenen que pujar els impostos directes als extrangers!!!!! com poden tindre tan poca vergonya de protestar per aço!!!!!!! no pot ser que paguen els mateixos imposto un tio que cobra 2.000€ nets al mes, que un tio que guanya 10 millons de €!!!!! encara me pareix poquet un 43%, tendiren que pagar un 60% per lo menos!!!!!!! vergonyos!!!!!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ya desde un principio me parecen una barbaridad lo que cobran cutro tios por pegarle patadas a un balón,pero el colmo ya es que encima s quejen de la subida de impuestos a los extranjeros que cobren más de 600000 euros,indignante,pero claro la avaricia puede más...

    ReplyDelete
  4. ici, lo k kobran no viene a kuento; k mas da si se lo pagan sera por algo no???? y si como dices tu es tan facil, hazlo tu y ya esta...... de todas formas los jugadores no pagan impuestos, los paga el Club y por eso no protestan los jugadores, sino la LPF(la liga). nos deberian subir los impusetos directos a todos; pero a estos mas!!!!!

    ReplyDelete
  5. el que no pot ser, es que un treballador estiga partint-se el llom treballant 8 hores o més al dia cobrant al voltant de 1500 euros, i que un jugador de futbol, per pegarli pataes al baló durant 6 hores al dia cobre eixes barbaritats, i damunt a l´hora de pagar tinguen que pagar la meitat ke un treballador corrent. Amb els dines que guanyer pujant aquesta tasa, podriem utilitzar aquestos dines per a invertir contra la crisi

    ReplyDelete
  6. A mi aço em pareix perfecte per que no hi ha dret que un espanyol page un 43% i un estranger que esta vixgent gracies a espanya en page menys, el que vuic dir que tots tingem que juar en les mateixes regles en el cas del futbol no em pareix be que per exemple casilla que es espanyol page mes que ronaldo, no es gust i apart no se a que be tant descandol si son dels pocs que no tenen esta llei Fernando Torres paga a Inglaterra el mateix que un treballador d'alli i per posar aquesta llei a Espanya pareix que sacabe el mon!

    ReplyDelete
  7. sincerament pense que aquesta llei ia hauria de haber estat aprova en molta anterioritat.. perque es incomprensible que actualment en la crisi que estem vivint (i encara que no estaguerem en aquesta crisi) pagent igual de impostos els mil euristes que aquells esportistes de elit estrangers que resideixen en lestat espanyol. per aixo crec que es molt correcte laprovacio daquesta llei encara que ia deuria daber estat aprova amb molta anterioritat com está aprova a la majoria de paisos de europa.

    ReplyDelete
  8. Avore piestel,sí que té que vore el que guanyen,perquè com ha dit Angel no potser que el currant de a peu guanye 1500 euros, i cuatre tios que viuen del cuento guanyen aquestes barbaritats,perquè tampoc és fàcil currar com ho fan els camioners,obrers...,o fer lo que fan els metges,i fins a on arrive jo, aquestos poden tindre diferències de sou però no arriven a cobrar més de 600000 euros.De totes formes,allò que jo volia dir és que damunt de les barbaritats que cobren es queixen (el club) de la pujada d'impostos,la qual hem pareix molt bé.

    ReplyDelete
  9. Estic totalment d'acord en que els estrangers que cobren 600.000€ a l'any paguen el mateix que els espanyols al fi y al cap es igualtat mes tenint en compte que nomes s'amplicara a nomines altes.El que pas que aquest grup d'estrangers que cobren tant esta format en la seua majoria per futbolistes encara que la llei es va pensar per traure profesionals d'altres sectors pero no va eixir com esperaven per aquesta rao es normal i logic que els estrangers amb aquestes nomines paguen el mateix que els espanyols

    ReplyDelete
  10. Aixo esta clar, que a ningu li agrada que els treballadors de major rentes pagen igual que els de menor renta, a mes la cosa es desmesura quan es tracta de jugadors de futbol estrangers que pagen menys que els mateixos jugadors espanyols, però encara es mes fort que els que posen la pasta pa que vingen o els jugadors o que treballaran a la seua empresa estigen a favor de NO cambiar la llei.Perqué asi els que pagen a hisenda en el cas del futbol son els clubs no els jugadors i el Florentino Perez a ixit hui en cuatro defengent la llei per a que no la cambien perque diu que es una forma de dur lo millor al pais, i al no haver tanta poblacio ni renta per capita que als paisos europeus que ja l'han aplicat espanya ixiria perjudicada.
    Jo pense que aixo te igual tots tingem els mateixos drets i deures i aleshores a pagar tots igual i per ahi ni a un dit que diu:"amb diners torrons" aleshores que s'apliquen este dit els de la lliga de futbol o qui siga.

    ReplyDelete
  11. En la meua opinió és totalment favorable a l'augment fins al 43% en lloc del 24%. Els futbolistes espanyols ja paguen en base a aquest tipus i no són menys "figures" que els que vénen de fora, recordem que són actuals campions d'Europa de seleccions.
    Això de l'amenaça de vaga, la pèrdua de potència de la lliga, el perjudici irreparable, etc, bé, davant arguments tan poc convincents com els que ens dóna el President de la LFP (tampoc podíem esperar més del nivell d'aquesta gent), només cal recordar una dada demolidora, en gairebé tota Europa (Anglaterra, França, Alemanya, Itàlia, etc) els jugadors paguen més del 43% que aquí es vol aplicar, així que hauran de fer les maletes cap als llocs que paguen menys que crec que són dos i de lligues tan "importants" i "galàctiques" com les de Grècia i Mònaco.
    En definitiva, els futbolistes estrangers vénen acollint-se i aprofitant-se amb alguna resquició legal d'una Llei que es va fer Aznar en la seva primera legislatura i que anava dirigida per recuperar i acollir o atraure cervells del món científic establerts a l'estranger i com bé ha dit en aquests dies algun comentarista "encara que alguns dels jugadors fitxats van bé de cap, l'equiparació seria exagerada".

    ReplyDelete
  12. Efectivament,a Anglaterra, per exemple, paguen crec que són un 50% de impostos i que jo sapiga arribar arriben a final de mes i sense l´aigua al coll. :)
    Per suposat, estic totalment a favor de que els pujen els impostos perquè lo que no es llògic es que paguen per igual tinguent una renda tan alta, i si en la santitat no es fan distincions entre estrangers i espanyols per que ací s´hauria de fer.
    I a part, esque que diguen que damunt volen fer vaga, ami ja se m´havera caigut la cara de vergonya i no eu dic perque estiguen xutan-li a la pilota perquè cada treball té lo seu i tampoc es qüestió de menysprear.

    ReplyDelete
  13. Jo hi estic completament d'acord amb la pujada de impostos a futbolistes estranqers que cobren mes de 600.000€ per aixi igualar al futbolista nacional. Son grandisimes barbaritats el que de vegades s'arriba a pagar. Crec que el problema es que el sistema de pagament dels clubs de futbol als seus futbolistes esta mal elaborat, pero ja a escala mundial i no sols espanyola. El que no es pot permetre es que hi hasquen grans despilfarros en presupostos per temporada de mes de 400 milions de € i despres vinga un equipet de humils jugadors de futbol de 2b amb el presupost de 1,2 milions de € i encara pasen la eliminatoria contra el equip de 1a de forma humiliant i donant exemple. Els directius d'aquests equips tindrien que mirarseu be, i no estaria mal una rebaixada important de sous als jugadors o un tope base i que foren l'aconseguir ojectius, partits guanyats, partits jugats, gols, etc els que pujaren ja els seus sous a cantitats estremes si ells ho desitgen oferir, inclus podent ja superar el tope base per a tots els equips. Aixi es podria dir ja amb un poc mes de manega la tipica frase de "esque cobran eso porque se lo han ganado". De totes maneres crec que en aço del futbol desde ja tindria que començar a pensar en cambiar el model economic, no poden cada any anar pagant mes i al mateix temps endeudanse mes amb l'estat, algun dia pegara un esclafit i tots mos tindrem que posar les mans al cap, entonces uno en barba i monyo blanc vindra digenmos que aço es veia vindre i ai ai ai ai ai ai! esto es lo que hay! No teniamos para panes i nos mercavamos abanicos!

    No obstant aixo a mi el que em pregupa moltisim es que la societat sols mire per el futbol i estiga cegada per ell, ja va dir un dia Quique Sanchez Flores "El futbol es el opio del puelo" i llastima per a mi dir ara que rao tenia. Asi i a la TV sols observe que cuan es parla de la noticia d'aquesta pujada d'impostos a partir del 2010 la gent sols es pregupa per aquesta minoria, els futbolistes. Tots fan els seus comentaris i les seues opinions basant-se sols amb ells.Que pasa amb els cientifics, investigadors, grans empresaris, etc..? ningu pensa amb ells? jo sols voldria recordar que a Espanya el 1 de Gener del 2010 no sols es fara aquesta reforma de "La Ley Beckham",tambe hi han altres com la pujada del IVA al 18%, la cual fara que les empreses no guanyen tants diners, que cregeu que faran? quan vagen a vendrer els seus productes incrementaran els seu preu un 2% mes i aixi poder igualar el benefici de l’any anterior? potser algu ho fara, pero els xicotets empresaris i autonoms que jugen amb mes desventatga no crec que pugen jugar amb les mateixes condicions que les grans empreses i aleshores ixiran mes perjudicats. Tambe ara amb els presupostos de 2010 es pot observar una retallada a part de altres, amb el presupost de investigacio.

    http://www.lavanguardia.es/free/edicionimpresa/res/20091111/53821937416.html?urlback=http://www.lavanguardia.es/premium/edicionimpresa/20091111/53821937416.html

    y ojo señores! que estamos en crisis e? casi que tots els dies Emilio ens diu a clase que per a ixir de la crisi hi ha que cambiar el model economic . Tal volta deuriem invertir en investigacio i desarrollo. Tenim que oferir coses que a altres llocs no es poden trobar per a poder ser mes competitius. “La ley Beckham” es va posar per a poder atraure a investigadors i cientifics estrangers al nostre pais, poder aprendre d’ells i beneficiar-nos dels seus descobriments. El que pasa es que el mon del futbol a sabut explotar-la i a el mon de la investigacio han vingut pocs cientifics al nostre pais a treballar i a investigar. Posiblemente s’hauria d’haver estimulat mes amb altres mesures o mes Inversions. Que s’ha fet desde el govern? En compte d’intentar d’altra forma que hi vingen aquests investigadors al nostre pais el que es fa es pujar els impostos no sols el IVA si no tambe ara aquest del 46%. Dificultant aixi que es sentisquen atrets per vindre a treballar asi si abans ja estaven en pijors condicions que a altres paisos. Aixi com anem a ixir de la crisi?

    ReplyDelete
  14. Ja tambe estic d'acord en que els augmenten els impostos a els jugadors extrangers, ja que ells cobren mes que un treballador mileurista (que si molt mes...), i aleshores deurien de ser ells els primers en pagar igual que nosaltres, o es que son superiors?? Ja que tranquils que per dos duros que son per a ells no els deixara la butxaca buida!!

    ** ELOY SOLER **

    ReplyDelete