Thursday 13 October 2011

Emprenedors



18 comments:

  1. Emilio, soy Sofia de 4º: la que mas me ha gustado de los emprenedores ha sido la segunda porque aunque tenia trabajo, no le gustaba y decidió hacer ella misma una empresa de lo que realmente a ella le gustaba y le motivaba.

    ReplyDelete
  2. Emilio,soc Sara de la optativa d'empresarials de 4º d'eso:He vist aquestos videos i el que més m'ha agradat ha sigut el primer home perquè es va arriscar a formar reds de blogs temàtics,microcontinguts i venta de publicitat a internet en quant aquestes tecnologies acababen d'iniciar-se a Espanya i tenien molt poca credibilitat social i es va tardar prou a utilitzar-la,però aquest home va emprendre el seu treball i va obtindre grans beneficis gràcies a la seua inversió.

    ReplyDelete
  3. Hola Emilio, soc Laura de 4ºA; en general jo destacaria als quatre, perquè tots han tingut la valentia d'arriesgar-se al món dels emprenedors i desarrollar una idea pel seu compte sense dependre de ningú. Si tinguera que elegir a algú, el que més m'agradat és el xic, el primer. Però perquè m'agrada lo que es dedica, com ara la venta de publicitat a internet, per exemple.
    Però com he dit avans, jo pense que els quatre tenen el mateix mèrit per haver entrat en aquest món d'emprenedors.

    ReplyDelete
  4. Hola Emilio, soc Estefania de 4ºB de la optativa de empresarials. He vist els dos videos i el que mes m'ha agradat ha sigut el segon video perqué són dos xics que la pasió que tenen per el món audiovisual els va dur a asumir riscos i anteposar el seu somni a possibles consequències i perqué han creat una linia de negocis de baix presuposts. Susana va ser una de les beneficiaes de este projecte , ella va decidir empendre una carrera en el món de la moda.

    ReplyDelete
  5. Hola emilio. Soc vicent alvarez de 4 eso b, ami ma agradat el primer video de el grup de persones que an creat ells la seua enpresa per que trobar-ne o ara es bastant dificil i ells an sigut listos i l'han creat ells.

    ReplyDelete
  6. Emilio, sóc Pau de l'optativa d'empreses de 4t d'ESO. El que més m'ha agradat en diferència ha sigut el primer, sobretot pel valor i el treball d'aconseguir el que sempre li ha agradat i l'ha motivat, sempre arriscant,i sacrificant-se pel seu treball... També m'ha sorprès molt quan diu que el més important és treballar amb un bon equip, i saber-te envoltar de treballadors amb més talent que tu.

    ReplyDelete
  7. Hola, Emilio.
    Sòc Ivan Benavent, de 4ºd´eso A, de la optativa d´economia i d´empreses.
    Crec que els emprendedors,són molt importants, perqué a la llarga creen llocs de treball, per a si mateixos i per a molta altra gent.
    Pense que per a crear una empresa hi ha que tenir molta il·lusió i sobretot fer un gran d´esforç, i també treballar molt,per poder tirar-hi endavant crec que també es molt important rodejarse de gent amb experiencia i amb la mateixa il·lusió i ganes de treballar com tu.
    Pense que es molt arriscat deixar la teua feina o lloc de treball per a endinsarte en un projecte , com és aquest de crear una empresa, sense saber si funcionarà o no.
    El primer xic que parla en el vídeo, és el que més em convenç de com té que fer-se un emprendedor.
    Si tingera que fer una empresa, la encararia a les noves tecnologies intentar possar en contacte a la gent que necesite qualsevol cosa(Feina, productes...)en gent que ho oferisca. Buscar un hueco d´alguna cossa que no s´aja fet encara, ignovar les noves tecnologies(Móbils,aparells electrónics,coxes...) en fí coses pràctiques per a la gent.

    ReplyDelete
  8. Emilio, soc Cristian de 4rt B magra el primer, el xic perque me vex molt identificat en el per tot lo de la informatica i de les noves tecnologies... tinc serta curiositat per saber sobre inversions i com saber en quina pots confiar i que podras obtindre beneficis i en quina no.Tambe magra com a intentat varies vegades en crear diferens empreses privades i com an anat evolucionant els beneficis.

    ReplyDelete
  9. Emilio, soc Andrea de 4rt A, a mi magrada la segona xica perque treballa en el que realment li agrada, per el que sent passió. Crec que treballar en alguna cosa que no t'agrada no es rentable, et canses de fer tots els dies coses que no van amb tu. Si realment estàs a gust amb ell teu treball, vas content i si fa falta et quedes més hores del que toca, no es una obligació, es la teua vida i la que tu has elegit.

    ReplyDelete
  10. Hola Emilio,sóc Annaís de 4t B en l'optativa d'empresarials. He vist els 4 videos i m'han agradat tots en general,però els que més m'han agradat han sigut el del primer xic,perquè ho afronta tot amb molta iniciativa i el de la primera xica,perquè treballa en allò que a ella li agrada i la fa feliç.Adeu,ens vetgem el dijous.

    ReplyDelete
  11. Hola Emilio,soc Ivan Ballesta de 4t B en l'optativa d'empresarials.He vist els 2 videos,i me han agradat molt.Pero el que mes me ha agradat a sigut el primer,perque la xica esta que li dedica moltissim als fills,i que trau temps de aon siga para atendrer la seua empresa per internet.

    ReplyDelete
  12. hola Emilio, soc marc barberà de 4t B de l'optativa d'empresarials.
    el video que mes m'a agradat a sigut el primer perque tots els emprendedors es van a arriscar a fer les seues empreses afrontant el risc de que el seu projecte ixira mal i el van saber traure endavant.

    ReplyDelete
  13. Hola emilio soc alvaro climent soler de 4esoB i crec que dels dos videos el millor per a mi es el primer perque s'arrisquen a emprendre una empresa del que lis agrada fer a ells i sobretot destacaria que son conscients que es viu molt millor quan un és capaç de gestionar el seu propi destí.

    ReplyDelete
  14. hola emilio soc rafa llopis de 4esob de l´optativa d´empresarials yo crec que aquest videos ens poden ajudar molt en un futur per que expliquen molt be com obrir la teua propia empresa i en cuant al xics i xiques de els videos es veuen molt interesats a informar al que esta veient el video i se els veu molt implicat!! adeu i ya en vejem a classe :D

    ReplyDelete
  15. Ie soc Angel Sala, ami el que mes m'ha agradat ha sigut el primer perque es va arriscar mes en aquell treball ja que en aqueixos temps encara no estava tan desenvolupat el mon informàtic i així i tot li va eixir be la idea però no va tenir prou amb aquesta empresa i es va arriscar en altres empreses participant com a inversor privat. Però tots son admirables pel seu espirit de superació i conseguir el que cadascu vol i així obtindre la recompensa de no buscar treball, i a més donar l'oportunitat a altres persones que en busquen. ;)

    ReplyDelete
  16. Hola Emilio Sala,soc Lidia Gascó Rios de 4esoB de l'optativa de empresarials. El primer video ma paregut molt interessant perque crec que la gent deu de motivar-se a crear la seua propia empresa, a donar mes llocs de treball... En este video s'arriesguen a guañar diners o a pedre'n, em pareix be que tinguen eixa iniciativa, un emprenedor te que estar rodejat de gent que tinga tantes ganes com ell de crear una empresa, per a montar una empresa tenen que tindre molta iniciativa i enfrontar-se a tots els conflictes que puguen tenir, deurien de aprofitar aquestes iniciatives per al dia de dema tindrer una faena fitxa i poder ayudar a canviar el pais. Asi et deixe el meu comentari delprimer video, que es el que mes m`ha agradat. Ens vegem.

    ReplyDelete
  17. Hola Emilio, soc Luis Gosalbez de 4esoA de l'optativa empresarials. A mi el que més m'ha agradat has sigut el xic perque sembla que expose millor lo que és el dia a dia en el mon dels emprendedors, ja que diu que aquest es forma amb les experiències del dia a dia y això es una gran realitat. Va ser uno dels pioners en crear pàgines webs al nostre pais i gràcies a açò s'ha anat formant a la seua especialitat. També m'ha agradat quan diu que es molt important envoltarse i treball amb un gran equip ja que opine que sent així sempre es més fácil aplegar als objectius que t'has marcat.

    Encara que hi ha que admirar a tots quatre ja que és un gran repte el muntar qualsevol negoci ja que mais saps quin va a ser el final d'aquest i eixe risc que és pren no sempre depara els resultats que esperem.

    ReplyDelete
  18. Hola Emilio soc Borja Sanchis de 4ESO B de l'optativa d'empresarials. A mi personalment el video que mes m'agradat ha sigut el primer perque s'arriesga a guanyar o pedrer dines en la empresa que vages a crear i a l'hora te dona idees per a poder dur a cap una empresa

    ReplyDelete