Wednesday 15 June 2011

Selectivitat & Eivissa

URGENT



Les circumstàncies han volgut que l'eixida del viatge a Eivissa coincidisca amb la publicació de les notes dels tribunals de selectivitat.
Com ja hem anunciat, tant l'eixida d'Ontinyent com la de Xàtiva són anteriors a les notes, que apareixeran al voltant de les 10h. del dia 21 de juny, nosaltres arribarem a Dénia una mica més tard, el fax amb el resultat detallat i individualitzat ja estarà esperant-nos, per tant, tranquilitat.

Un altre aspecte a tenir en compte és la possibilitat de reclamar la nota de les diferents assignatures que conformen la selectivitat, recordeu, només hi ha tres dies hàbils per a presentar la instància, per tant hem d'arbitrar una solució per a que el viatge de fi de curs no siga un turment per aquells alumnes que consideren que no han rebut una qualificació justa.

Tots heu de signar i completar el full de reclamació que incloem en aquest post, aquells que així ho decidisquen, només hauran de comunicar-ho als professors acompanyants i aquests es posaran en contacte amb la Direcció de l'Institut que es responsabilitzarà de presentar la reclamació en temps i forma.





No oblideu ni l'autorització per als menors d'edat, ni el full de reclamacions, ni la targeta sanitària



Finalment tranquilitzar a aquells que aproven la selectivitat i hagen de presentar la preinscripció a la Universitat. El termini acaba el dia 5 de juliol

No comments:

Post a Comment