Tuesday 7 June 2011

Notes 1EOE, 3ª Avaluació

Alumn@s que han superat l'examen:


Raquel Alcalà, Maite LLopis, Tania Sanchis, José García, Ana Arnau, Angela Calatayud, Eva Pérez, Nerea Sanchis, Neus Torregrosa, Melody, Morcillo, Marlene Cambra, Rafa Piqueres, Sara Cardona, Josep LLopis, Sara Ripoll, Josep Mallea, Paloma Fillol, Nerea López, Desiree Vidal i Borja Martínez.

Els altres i els que vulguen millorar nota, queden convocats per al proper DIVENDRES A LES 11h. a la porta de l'institut.
Demà parlem...

7 comments:

  1. gràcies Emilio... ja estic vegent com el esforç de les persones se paga.. siguem estudiants de economia.. i crec que tinguem ben estudiada la necessitat de traure el major benefici... amb una productivitat escassa... GRACIES PER ESTA INJUSTÍCIA.. COSES COM ESTES ME DONEN HA ENTENDRE QUE EL MON EN EL QUE ES BASA ESTA ASIGNATURA ES TORNA MES ROIN PER MOMENTS!

    ReplyDelete
  2. ho senc Emilio, pero a mi açò em pareix una injusticia GRAN! cada un que s'entenga!

    ReplyDelete
  3. Emilio crec que les notes les hauries de revisar per si t'has equivocat en alguna, o per si te sa traspapelat alguna. Però si així están be, M'ALEGRE PER ELS APROBATS!

    ReplyDelete
  4. Pero de que es queixeu vosaltres ara?
    Tantes ganes que teniu de criticar i no fiqueu el vostre nom?
    Una injustícia? Parleu del que no sabeu!

    ReplyDelete
  5. posa'l tu també!

    ReplyDelete
  6. Mira, si has suspés es problema teu, o et penses que eres tu l'unica persona que ha suspés?
    La culpa no la té Emilio de que suspengues, no té per qué ser una injustícia; haver estudiat mes, que vols que et diga..
    Cadascú té el que es mereix, aixina es que no et queixes! Et presentes a recuperar com els que hem suspés i calles!

    ReplyDelete
  7. Ningu a dit que siga culpa de Emilio, ixa primera... I la injusticia no es qe alguns havajen suspes si no que molts dels que apareixen en la llista de aprovats no es mereixen estar ahí i crec que ja sabeu molt be perquè...
    Ací a Emilio no el claveu xq ell es la part mes inocent, ell soles s'ha dedicat a corregir que és el qe toca...

    ReplyDelete