Friday 13 May 2011

ITZIAR

ITZIAR, UNA ALUMNA EXCEL.LENT


El dimarts, dia 10 de maig, Emilio em va comunicar que una de les seues alumnes d´Economia de segon de batxillerat, Itziar García Bellver havia obtingut uns dels premis, el cinqué, en l´ Olimpiada d´Economía. S´uneix al selecte grup d´alumnes del centre que han obtingut el mateix guardó els darrers anys. Tots junts constituint el grup més nombrós d´alumnes amb premis en olimpiades del nostre centre.
No estic sorprés per aquest premi tractant-se d´Itziar. És més, quan vaig signar les sol.licituds de participació li vaig dir a Emilio: enguany dus una jugadora de la “premier league”.
He sigut professor d´Itziar durant tres anys. Ella va ser una de les alumnes pioneres que van participar al projecte de trilingüisme, on va rebre la biologia-geologia de 3r i 4t d´ESO i les Ciències per al Món Contemporani en anglés. És una de les meues xiques “d´or”. Al llarg d’ aquestos anys he pogut constatar les seues capacitats i personalitat: alumna excel.lent, respetuosa amb els seus companys i professorat, un poc reservada però amb les idees molt clares sobre els seus interessos, sense presumir mai dels resultats obtinguts, capaç de enfrontar-se a situacions desagradables (com quan va haver de soportar una complicada companya d´intercanvi holandesa)…
Un plaer per al professorat i companys.
Felicitacions amb sinceritat. T´ho mereixes. I un darrer consell: no deixes que l´èxit, que tindràs amb seguretat, et canvie mai.


Jacint Martínez

Director IES Josep de Ribera

(Versió anglesa en Economics2)

No comments:

Post a Comment