Sunday 21 November 2010

Empreses

Ebro se va a las antípodas

Un largo reguero de víctimas

2 comments:

  1. DESIRÉE PEÑA CHÀFER26 November 2010 at 22:36

    En el text del ebre, podem veure un ejemple de la millora econòmica que va augmentant poc a poc i desapareguent la crisis, el ejemple ens explica com la venta de l'arrós desde l'ebre que a produït molts milions d'euros. I això significa que han pogut pagar els endeutaments que tenien, i a més poden plantejarse operacions de compra, sense estar arriesgant-se. Aquesta venta d'arrós s'esta produint en els exterior d'Espanya, és a dir, que venen l'arrós espanyol i als països com Hong kong, Nova Zelanda, Australia, etc. L'operació de compra que es planteja Antonio Hernández Callejas es integrar una empresa amb un ampli recorregut de creixement. Es trat de una firma ben posicionà amb vistes a una serie de mercats emergents, però auqests mercats, en canvi d'altres, són més segurs i estables. Després també nombra, que apart del mercat de l'arrós d'Espanya, també està el de França de la pasta i salses, i els mercats d'Estats Units i Canadà d'arrós i pasta. I per últim, fa una comparació entre aquesta venta de l'arrós en la Puleva i les ventes "azucarera de Ebro", que comprant-les aquestes dos últimes tenen molta ventaja ja que ocupen el 60%, mentre el d'arros i pasta 40%.
    Però, la part positiva esque aquesta venta d'arròs està crescent i va millorant, poc a poc, ocurrirà aixo amb totes les fabriques i ventes d'Espanya, és a dir, s'acabarà la crisis.

    ReplyDelete
  2. Al segon text: " el largo regero de víctimas" ens dona datos concrets sobre la desaparició de les empreses CPI(contruscciones,promotoras y inmobiliarias) a espanya durant els darreres anys.
    Açó reafirma encara més la teoria que ens va exposar el senyor Ontiveros a la conferéncia d'Ontinyent on nombrava la teoria de Darwin de la selecció natural aplicat a les empreses, on només podran suportar mitjanament la crisis les empreses que anteriorment hagen fet un bon treball i hagen actuat amb coneixement.

    ReplyDelete