Monday 8 March 2010

VICENT MONFORT MIR


Vicent M. Monfort Mir serà el conferenciant que inaugurarà els actes que aquest departament organitza dins de la setmana cultural del nostre Institut, és diplomat en EGB, doctor en economia i funcionari de carrera de la GV, ha estat professor de La UJI de Castelló i de La Universitat de València, en l'actualitat és "Director del Instituto de Estudios Turísticos, perteneciente a la Secretaría de Estado de Turismo" a Madrid, durant molts anys ha col.laborat assíduament amb aquest departament amb xerrades, llibres, conferències, etc. Però, darrerament i degut al seu trasllat professional a Madrid, aquesta col.laboració havia quedat una mica aparcada.

Com expert en turisme que és, ens parlarà de "LA INCIDÈNCIA DE LA CRISI ECONÒMICA EN EL TURISME", si us interessa el seu perfil complet, cliqueu aquí.
Seria interessant que, abans d'assistir a la conferència us informem del contingut de la mateixa, en aquest blog teniu material de sobres per entendre les explicacions del conferenciant, que d'alguna manera coincidiran amb els programes de 1r i 2n de batxiller. I així participar activament en el debat posterior.

Vicent, encara que no sol venir sovint a la seua ciutat, manté contactes amb els seus amics de joventut, estudis i esport, pel que està al dia de l'actualitat de Xàtiva i els seus personatges. Com que no el conegueu, aquí el teniu en la seua època d'estudiant al nostre Institut fa uns anyets, també el podeu vore en aquest mateix blog en l'àlbum de les setmanes culturals, això si, una mica més grandet.
DIA 22 DE MARÇ 2010
LLOC: SALO D'ACTES
HORA :12,30

També es projectaran els últims vídeos de la campanya de Tourspain per promocionar la indústria turística espanyola.

1 comment:

  1. piestiel (ferran)30 March 2010 at 20:23

    la conferencia va estar be, però crec que els campings no els exploten; perquè si diu que vol turisme que consumixca i no turisme en habundancia però que no gaste, crec que el camping es molt bo; perquè per a menjar as de consumir precis, be siga en un bar o en el supermercat per a ferte el menjar camping, a mes de que sempre hi ha improvistos que t'obliguen a comprar roba o sabates o algo aixina.

    ReplyDelete