Tuesday 2 March 2010

ATUR REGISTRAT

F. M.T.IN

DATOS DE LOS REGISTROS DEL SERVICIO PÚBLICO DE EMPLEO ESTATAL

3 comments:

  1. Mª Deseada o Desirée3 March 2010 at 20:47

    Tots sabem masa be que l'atur en aquests anys esta muntant cada vegada mes, i també sabem que en aquest any 2010, aunque sols portem 3 mesos, el nombre de persones parades es molt alt, però fins i tot així, no deixa de sorprendrem aquest gràfic.
    Cada any puja el nombre de parats, i si seguim així no vuic pensar com serà al futur, perque nosaltres siguem els treballadors del futur i no magradaria gens que d'asi uns anys ens juntarem tots els de la quinta i ens sorprenguerem al saver que mes de la mitat esta parat.
    Però la veritat, es que si en aquests anys no han pogut remediaro i seguixen així i segueix pujant.. per desgracia tindré que pensar que el futur nostre no sera fàcil.

    ReplyDelete
  2. Es verdad que como muesta la gráfica el paro no hace más que subir, pero no creo que sea tan grave como nos quieren hacer creer. Ya que España ya ha pasado por crisis peores que esta y siempre ha acabado saliendo de ellas, así que creo que no se si en un año o en 7 pero antes o después volveremos a la "normalidad", y por eso hoy por hoy no me preocupo demasiado pòr los problemas de trabajo que pueda tener en un futuro.

    ReplyDelete
  3. Com podem observar en la gráfica la tasa de paro comença a augmentar a partir de l'any 2008, auqest any va ser el any en el qual cap a l'estiu comença a reflectirse aquesta crisi en les cases..avui en dia com podem veure en la gráfica la tasa de paro es molt elevada arribant casi als 4.300.000parats, pero aço no vol dir que ens deguem de posar caótics, perque com ya sabem españa a pasat moltes crisis, com per exemple la crisi del petroli i la crisi de la guerra civil que feu que els españols emigraren a altres països com l'america llatína per a poder fer front a aquesta crisi exconómica, també vam superar la crisi de 1995 amb una de les dades més altes de les taxes d'atur, i ho vam superar, per aixó no deguem preocupar-nos molt per auestes dades ja que en un futur no se si próxim o llunya conseguirem tornar a la tranquilitat!

    ReplyDelete