Sunday 6 March 2011

CRISI

Prevención y resolución de crisis
S. FERNÁNDEZ DE LIS y SARA BALIÑA 06/03/2011

ANTÓN COSTAS 06/03/2011

1 comment:

  1. Aquest text d'Anton Costas reflexiona sobre el perquè de un no sentiment europeísta,açò és perque la integració és ja un fet,la versió optimista,o perque n'hi ha un sentiment de frustració en els Espanyols per no vore els resultats obtinguts.Aleshores,durant uns anys sí que funcionava,i tenia algunes errades amb les que podia conviure,però no es basava en l'exportació i sí que es basava en la producció de poc valor afegit.
    Per això,fa falta una bona política,en la que tots els paÏssos integrants la realitzen,i en conseqÜència,la reorganitazació del sistema econòmic europeu.
    Així,sí que podrem fer front a USA o el Japó,i en el moment en que la gent note que Europa és competitiva,és sentirà europea.Açò,serà el punt de partida per a poder amb el pas del temps amb la col.laboració de tots els paÏssos integrants pera vore les errades del passat i poc a poc millorant el sistema.
    La unió fa la força,separats i cadascú per la seua mai podrem fer front als EEUU,i d'aquestes disputes els EEUU se n'aprofiten.
    NO DEIXEM SE N'APROFITEN!

    Carlos Vidal
    2n Batx E
    2011

    ReplyDelete