Tuesday 19 October 2010

VALENCIA CF SAD

La parábola del Valencia CF SAD
Cruz Sierra

4 comments:

  1. Emilio! que vaig a continuar contribuint al teu blog!
    A veure, el problema financer ke està patint el valencia, es per el mateix error que la crisi que sofrim a Espanya... especulacions i masa esperanses i diners invertits en la construccio..
    Ara en la època de vaques flaques es veu ki a sabut invertir i qui no, com deia el article, el valencia necesita uns plans com els grans equips d´europa, que li aporten beneficis.. pero ara ja es deuen centrar en ixir de la crisis.. ja vengent les poques estreles que li queden o esperar a que vinga un multimillonari a lluir els diners a la capital del turia.
    weno emilio, que vaga be!!

    ReplyDelete
  2. emilioo!!!
    el rpoblema del valencia esque no a tingut bons presidens, i quant llanera va quebrar, tots els fichajes i els sueldos que havia firmat com si fora el Barça o el Madrit, no podia pagralos. per aixo no te dines

    ReplyDelete
  3. alberto 2 bat a.
    Tots sabem la greu situació financera per la que esta travesant el Valencia C.F.Una situació que la dut a dueure en els últims anys una cuantitat aproximada de 600 millons deuros.Esta situacio s´ha degut principalment a que l´home que posaba els diners en el valencia com era Soler i la seua empresa de venta e solars se nan vingut avall amb la forta crisis inmobiliaria.Este home, que no tenia ni idea de gestionar el club,va signar molts fixatges i molts contrats de un gran valor econòmic als que posteriorment no a pogut fer front ja que la crisis inmobiliaria s´ha fet en la seua empresa.Però, el que mes rabia dona es que degur a Soler, un personatge, la plantilla s´haja vist afectada per esta situació ja que el club s´ha vist obligat a vendre a les grans estreles com Villa i Silva per a intentar donar oxigen al club i per apaliar esta gran deuda en uns cuants millons d´euros.La conclusió que s´extrac d´ací es l´importancia duna bona gestio econòmica per parte de l´empresari per a que el funcionamente de l´empresa siga el adecuat independentment de la garndaria de l´empresa i del seu nivell de producció de beneficis. Ja que sinò el que li pasara a l´empresa sera un cas similar al del V.C.F sad , que avui dia podria estar obtenint uns beneficis cuasi similars als altres dos grans clubs de espanya com son el R.M i Barça,peò que degut a un impresentable, esta sofrint una forta crisis que a aplegat inclus a amençar l´exitència del club.

    ReplyDelete
  4. Aquest text no ens ve de nou,i damunt en l'època de recessió o crisi,anomeneu-ho com més no vos desanime,qe que estem vivint.Si ens fa falta un exemple ràpid i fàcil per a exemplificar la situació d'Espanya eixe és el cas del València C.F. amb la "burbuja inmobiliaria" i la deuda privada,igual que els Espanyols.
    Però com el València(un equip dels grans) ha entrat en crisi,ha venut els seus millors jugadors i damunt ha tingut qe ser intervengut?
    Totes les respostes són fruit de la gestió de la
    família soler i les seues suposicions.
    Malgrat tot,el València encara està ahi i en uns anys tornarà a superar als "grans",ja que els mitjans de comunicació que no són de la comunitat pensen no que la lliga és de dos,sinó que només n'hi han dos,i quan l'un va primer parlen més d'aquest i quan l'altre va primer primer parlen més d'aquest.Sí,em referia al R.Madrid i al Barça.
    La gestió de Soler hauria sigut eficaç un poc abans,però no n´hi ha cap dubte qe si arriscada.En canvi,la gestió de Llorente és excel.lent i damunt reinvidica qe el València també és un club,i gran.
    En la meua opinió,allò que està fet ja no és pot fer res.Però el defecte servirà per a que el València s'obriga pas en el mercat i no torne a passar açò i faja gaudir com eu ha fet sempre als aficionats.Però com sempre el temps passa,els fets s'obliden i tornen a passar.

    Carlos Vidal

    ReplyDelete