Aquest blog preten ser el canal de comunicació entre els professors d'Economia i els seus alumnes de batxillerat, especialment aquells que cursen l'últim curs a l'Institut J. de Ribera.
Aquesta triple recopilacio ens deixa ademés de un "gran sabor de boca", una il-lustració del procés d'un dels productes estrela del mercat,el pernil de Guijuelo.Así podem observar tots i cadascun dels passos,desde l'alimentació controlada dels porcs fins al exhautiu control de qualitat que finalment pasa aquest producte per a la implantació d'un preu en relacio als parametres establits.També podem veure la veu de tots aquells anomenats mestres del pernil,que amb molts anys d'experiencia han pogut tindre uns coneixements que no tots tinguem.Però, el que més interessant trobe és la selecta cura en el procés de salació,secació,i les determinades temperatures ideals que fan que al final isca una obra d'art per al paladar. Aquest ha sigut un magnífic exemple per a que la gent veja tots els passos que un producte ha de seguir per a poder estar segur de la seua qualitat.
Aquesta triple recopilacio ens deixa ademés de un "gran sabor de boca", una il-lustració del procés d'un dels productes estrela del mercat,el pernil de Guijuelo.Así podem observar tots i cadascun dels passos,desde l'alimentació controlada dels porcs fins al exhautiu control de qualitat que finalment pasa aquest producte per a la implantació d'un preu en relacio als parametres establits.També podem veure la veu de tots aquells anomenats mestres del pernil,que amb molts anys d'experiencia han pogut tindre uns coneixements que no tots tinguem.Però, el que més interessant trobe és la selecta cura en el procés de salació,secació,i les determinades temperatures ideals que fan que al final isca una obra d'art per al paladar.
ReplyDeleteAquest ha sigut un magnífic exemple per a que la gent veja tots els passos que un producte ha de seguir per a poder estar segur de la seua qualitat.