Sunday 3 February 2013

2ª AVALUACIÓ 2EOE

Recordeu, la 2 ª avaluació es correspon amb els temes 7, 8, 11, 12, 14, 15 del llibre de text. L'examen és similar al de la prova de selectivitat, sis preguntes teòriques curtes i dos problemes numèrics referits a balanç, pérdues i guanys i ratios. Puntuació màxima per pregunta (1pt.) i problema (2pt.).La primera convocatòria de l'examen la celebrarem el dia 27 de febrer a partir de les 16h. a la sala d'actes i la segona per els / les que no la superen el dimecres següent a la mateixa hora.

Des de principi de trimestre hem anat publicant power points, vídeos, preguntes i últimament problemes relacionats amb les unitats didàctiques impartides, sens dubte tot ajuda a preparar l'exercici, però al final és l'alumne el que ha de decidir les fonts que ha d'utilitzar per a superar-lo satisfactòriament. A continuació, resumim tot el publicat fins ara, amb les recomanacions i exclusions adients.
  •  Preguntes teòriques:
Preguntes 
  • Problemes:
B, P i G, Més i molts més
  • Videos:
Maslow 
L'assignatura d'Economia de l'Empresa va a les proves PAU des de l'any 2010, per tant l'inventari d'exàmens és relativament minso. Suficients per i incloure la majoria de les preguntes teòriques aparegudes en aquestes proves.

 També recollim ací les orientacions del coordinador de l'assigatura de la Universitat i els exàmens complets des que l'economia de l'empresa pertany a les PAU.
Selectivitat

 

No comments:

Post a Comment