Monday 28 January 2013

EDUCACIÓ

Ejemplos educativos

1 comment:

  1. He elegit aquest article ja que crec que l'educació és la base de la formació d'un individu com a persona, i per açó mateix crec que ha de ser pública i gratuita per així poder arrivar a tots el habitants d'un estat.
    Malgrat açó sembla que en els ultims quinze mesos el govern popular de Mariano Rajoy esta destruïnt a marxes forçades tot el que s'havia aconseguit en les últimes decades a l'Estat espanyol. En la meua opinió el principal problema que ens du a aquesta situació és el propi ministre de educació, el senyor Wert. Un home que menysprea als estudiants d'aquest estat i que dia a dia ens insulta amb les seues declaracions no mereix estar en un carrrec tant important com el seu.
    Per vore les conseqüencia de estes retallades en la nostra educació no cal anar molt lluny, al País Valencià podem notar com ens afecten en el dia a dia. A banda del augment en la ratio d'alunmes per clase, en el curs 2012-13 s'ha donat el cas de que 125.000 famílies no han pugut matricular als seus fills en la línea en valencià. Encara que açó sembla que no es sols un problema de la crisi econòmica, sinó que la utilitzen per tant d'escusar-se per a la persecució de la nostra llengua.
    A banda de açó crec que respecte al model educatiu es podrien fer molts canvis, ja que aquest model sembla estar fet per a que els alumnes amb menys recursos vajen caiguent en el camí cap a una titulació universitaria. També crec que aquest model cada vegada prepara d'una pitjor manera a les persones de cara a una eixida al mercat laboral, ja que es centra en fer aprendre uns conceptes que realment no et van a servir en el dia a dia, i deixa de costat aspectes de la formació del individu com a persona que es deuria centrar en una etapa més infantil de les persones i també com diu aquest article deuria tindre una millor preparació dels docents.
    Joan Alonso Borredá

    ReplyDelete