Aquest blog preten ser el canal de comunicació entre els professors d'Economia i els seus alumnes de batxillerat, especialment aquells que cursen l'últim curs a l'Institut J. de Ribera.
lo que vol dir es que no se ix de la pobresa llevanse el menjar de la boca, sino treballant. i per a que hi haja treball a que hiaure diners en les families y empreses, ja que els banc davant daquesta situacio no estan cumplint el seu treball. els governs estan amb por davant dels mercats, per a demostrar que tenen intencio i alguna xicoteta probabilitat de pagar el deute i aixina es tranquilitzen
L'article de Krugman, que planteja un problema global però principalment referit als Estats Units és perfectament traslladable a Europa i en especial a Espanya on ja fa temps que sembla que el govern està més o menys amb les mans lligades en la seva capacitat de maniobra i ha d'atendre les "recomanacions" de Brussel.les i que tots ells van en el sentit contrari al que el Nobel recomana en aquest i en altres articles anteriors. Tot això, com a fi segons ens diuen, que els mercats es tranquilicen, per cert qui són els mercats, fins fa uns anys els polítics havien de donar comptes als seus votants, ara segons sembla els donen a aquestes ents intangible anomenats mercats . El pitjor de tot això, és que al final sembla que els defensors d'aquests retalls, que no són altres que els representants del fracassat model neoliberal que ens ha portat al desastre actual, es sortiran amb la seva perquè Europa pateix malauradament un dèficit de lideratge a nivell de construcció d'ella mateixa i especialment pel que fa a idees i persones amb empenta i resolució en l'ideari socialdemòcrata.
lo que vol dir es que no se ix de la pobresa llevanse el menjar de la boca, sino treballant.
ReplyDeletei per a que hi haja treball a que hiaure diners en les families y empreses, ja que els banc davant daquesta situacio no estan cumplint el seu treball.
els governs estan amb por davant dels mercats, per a demostrar que tenen intencio i alguna xicoteta probabilitat de pagar el deute i aixina es tranquilitzen
sandra sanchis egea 1bat A
L'article de Krugman, que planteja un problema global però principalment referit als Estats Units és perfectament traslladable a Europa i en especial a Espanya on ja fa temps que sembla que el govern està més o menys amb les mans lligades en la seva capacitat de maniobra i ha d'atendre les "recomanacions" de Brussel.les i que tots ells van en el sentit contrari al que el Nobel recomana en aquest i en altres articles anteriors. Tot això, com a fi segons ens diuen, que els mercats es tranquilicen, per cert qui són els mercats, fins fa uns anys els polítics havien de donar comptes als seus votants, ara segons sembla els donen a aquestes ents intangible anomenats mercats .
ReplyDeleteEl pitjor de tot això, és que al final sembla que els defensors d'aquests retalls, que no són altres que els representants del fracassat model neoliberal que ens ha portat al desastre actual, es sortiran amb la seva perquè Europa pateix malauradament un dèficit de lideratge a nivell de construcció d'ella mateixa i especialment pel que fa a idees i persones amb empenta i resolució en l'ideari socialdemòcrata.