Tuesday 27 October 2009

VIDEO. DESLOCALITZACIÓ I COOPERATIVA

Vuit minuts de tranquil.litat veient aquest documental ens pot servir per enllaçar conceptes tan importants com a cooperativa i deslocalització d'empreses, que com tots sabeu són importants per a la selectivitat.

3 comments:

  1. en el poble este niaen molts cabets amoblats perque pa fer tot aso i damunt els a ixit be la juá. An anat a millor despres de perdrer el seus llocs de treballs culpa de la deslocalització

    ReplyDelete
  2. No es que tingueren el cap amoblat, bueno si però tambe que tingeren iniciativa quan es vegeren en l'aigua al coll i van veure que sino s'espavilaven acabarien en el carrer sense faenaa i sense res que endur-se a la bocaa. Ademes, el poble ixe depenia de eixa empresa la qual cosa, aquesta tenia mes responsabilitat ja que, de ella depenia el futur de la gent del poble que alli treballava.Estic d'acord amb que la culpa es de la deslocalitzacio perque la empressa abans d'instalar-se allí tenia que haber tingut en compte tots i cadascuns dels factors de deslocalitzacio i aixi, mes tard, no hauria acabat amb el tancament de esta i la unio dels treballadors formant una cooperativa.

    ReplyDelete
  3. qui diria que d´una caixa de resistencia, ixiria una cooperativa que tinguera lloc per a tants treballadors com van despedir. i gràcies a açò ara tenen inclus millor qualitat de vida que abans i sense cap preocupacio d´estar penjant d´un fil.

    ReplyDelete