Wednesday 7 October 2009

VIDEO DE Societat.Limitada.

Com podeu observar aquest vídeo és mexicà i per tant quan parla de les SL ho fa d'acord amb les lleis d'aquell país. Les característiques generals són comuns a qualsevol lloc, però existeixen peculiaritats estrictament mexicanes, és instructiu però sabent que no es pot extrapolar al 100%.


3 comments:

  1. per lo menos els mexicans tenen alguna idea encara que siga minima de lo que es una societat limitada però si la mateixa pregunta mo la feren a mosatros segur que la majoria de la gent no sabria que contestar.

    ReplyDelete
  2. avorer, entonces aço es paregut a una cooperativa, no? aixo que diuen que es de responsabilitat limita, crec jo que es pot fer una xicoteta "trampa", que no se en que consisteix exactament, però que es algo aixina com que es fa una inversió firma en soci en el seu nom i no en nom de la societat; el atre dia ho vas explicar en classe. Jo conec a una persona, que formava part d'una cooperativa i va tindre un problema paregut, i va tindre que "recomprar" s'ha casa perque li la van enbargar.
    gunner

    ReplyDelete
  3. segons aquest video la societat de responsabilitat limitada es la que esta costituida de socis que sols estan obligats al pago de les seues aportacions, es veu obligada a tindre un o mes de un soci, y tambe es pot anomenar S.de R.L Ninguna societat de responsabilitat limitada tindra de 50 socis i el capital no pot ser inferior a 3 millons de pesos. per una altra part la constitucio de la societat de responsabilitat limitada no podra ferse mitjansant una suscripcio publica, ja que el capital te que estar publicament suscrit o almenys el 50% de cada part social.
    per a que un altre soci puga entrar sols fa falta que els altres socis donen el seu consentiment i el nou soci que te apuntar laportacio que ha fet al entrer a la nova societa.
    la societat de responsabilita limitada estara a carrec de mans de un o mes gerents que poden ser socis o persones no vinculades a la societat.les decisions es prenen per majoria absoluta.

    sandra sanchis egea 2ªbat A

    ReplyDelete