Sunday 19 February 2012

Crisi

Reformas estructurales y depresivas
La modernización de la economía española queda seriamente hipotecada
Emilio Ontiveros

2 comments:

  1. Les despeses espanyoles històricament han estat desproporcionades(en quant a despeses privades em refereix), aquest país sempre ha estat en la cola del mon en seriositat, la gent que ha tingut un poc de capital s'ha endeutat fins al cap, deutes que després li ha costat molt de tornar o fins i tot no ha pogut pagar.
    Aquest fet ha eixit a la llum especialment al "boom" de la construcció però abans ja es realitzaven aquests tipus de irracionalitats les quals arruïnaven a la persona endeutada i, a la fi, endeutava el país.
    Per tot açò, crec que en part, ens vindrà bé a tots els espanyols una passadeta de reforma, humilitat i, com es diu al meu poble: "apretar el macho", més que res per aprendre a que en la vida (utilitzant un altre dit del meu poble): "qui guarda quan té, menja quan vol".

    ReplyDelete
  2. Hugo Soler 2 batx A
    La culpa del enduetament no sols a sigut de un pais, ya que els culpables som tots, ya que abans del "boom" immobiliari alguns paisos se estaben fent rics com per exemple españa en la construcció en la cual venien molts estranjers.
    Una volta estallat (cosa que se venia vindre per que lo facil que ve, facil sen va) tots els paisos han escomensat a fer retalls. Pero la pregunta es "¿a qui hi ha que retallar?" per supost la resposta no es a la gent pobra ya que si sels retalla damunt que tenen un treball que no els aplega ni a final de mes i donant de menjar als fills per k poden treballar pero no nia treball cada vegada els pobres son mes pobres i els rics cada vegada mes rics.
    ademes com si no tingueren prou de que ens retallen els salaris també pareix que volen que siguem mes tontos ya que ens retallen en la educació i en la sanitat fins que al final arribarem a un punt en el que els diners acabats de cobrar sels quedaran ya que cada vegada tinguem menys diners i els preus son mes alts.
    Una posible solució es que els retallen als rics de mentre als pobres ya que a ells els sobren els diners i no saben que fer en tants.
    L´altre dia vax vorer la manifestació per la tele que dien les coses que van pasar i les raons per que feien manifestació. Un periodista li pregunta al president la opinió que tenia al respecte i ell contesta algo paregut a aço " per molt que es manifesten yo continuare abant amb els retalls sense importarme en lo que diguen", la meua resposta es " president ves a la ..... ya que no te importa res sols el teu propi benefici". Açi es demostra lo be que anem en este pais i lo llunt que arribarem.

    ReplyDelete