Sunday 23 January 2011

CRISI

Las dos prioridades de la economía española
ÓSCAR FANJUL 23/01/2011

El otro lado de la deuda
PEDRO SAURA GARCÍA 23/01/2011

Vale más acuerdo regular que buen pleito
ANTÓN COSTAS 23/01/2011

1 comment:

  1. Aquest article tracta sobre la situació d'Espanya i de com el nostre govern tracta de millorar la situació que no és molt favorable per als treballadors espanyols.
    Ací,l'autor tracta al president del govern com un déspota il.lustrat que busca el millor del poble però sense consultar al poble,amb açò l'autor fa referència a les reformes que s'han dut a terme per a millorar la situació del país.
    L'autor comenta que no sempre té el benefici desitjat i que des de que és president ha tingut 2 postures:una ha sigut la de negar la crisi,i després dels esdeveniments ocorreguts a Grècia fer el que faja falta.Aço va creaR un sentiment d'injustícia ,i aquesta estratègia no és adequada,segons l'autor,perque les reformes s'han dut per separat i perque són poc eficaç.Aquest fet fa que que uns guanyen i altres perden,en canvi,si és fa un paquet de reformes els que perden també guanyaran algo.Però encara que és faja en forma de paquet de reformes aquest fet no deuria fer-se,ja que estem en un sistema democràtic,el govern pot augmentar o disminuir els impostos
    però en les reformes no se te en compte al poble,i si no se té en compte al poble serà que enm tornat a segles anteriors.

    CARLOS VIDAL
    2n BATX E

    ReplyDelete