Thursday 22 January 2009

2º DIURN

Els alumnes de 2n de Diürn que encara han de lliurar el treball sobre el llibre de J.K. Galbraith ho manaran al mail que figura en aquesta pàgina i així tots contribuirem a preservar el medi ambient i de pas tindrem un control exhaustiu dels mateixos i del termini de lliurament.

2 comments:

  1. Emilix,tinc varies coses a comentar. La primera,saber si el treball te'l tinguem que enviar al mailito eixe k que dius tu o te'l puguem donar a mà? // Segona qüestio, el llibre has de reconeixer que es un tostó(encara que conte lo mateix que està pasant ara pero amb xicotets canvis). // La tercera qüestió es que a mariano no li va fer gràcia que li tirares un trós de guix però com que el seu comentari s'esborrat,volia que de totes formes quedara constancia d'aquest fet. // Cuarta qüestió; a "los angeles de saoro" ja no manes cap de encàrrec de anar a per el guix ni coses per l'estil i aixó es desbalafiar el recurs de tres xiques que podrien ser molt eficients per al funcionament cíclic de la clase en general i de E.O.E en particular. // I per finalitzar, quinta i última qüestió:últimament en el ambient de la clase es pot "palpar" que ens trobem en el limite del mal. Bé siga per part de mosatros, o per part teua (en cara que apunte més per la opció b)aixina es que aquest tema hi ha que tractar-lo amb molta més seriositat en hores lectives al centre i com que el dimarts no tinguem clase,propose que sigua el dimecres dia 28 de gener. Moltes gràcies per la teua ateció i salutacions. Almudeta Rubio García.

    ReplyDelete
  2. Per cert, he entrat i he eixit 10 vegades tal i com tu m'ho vas dir per tal de que el contardor de visites augmente considerablement i amb la discreció que tu em vàs demanar que ho fera. Cuant puga,tornare a entrar i ixir atres deu voltes. ;)

    ReplyDelete